Több nyelven zenélnek

Váradi Roma Café új album után, lemezbemutató koncert

A zenekar legújabb CD-je, az Espresso 14 fantasztikus hamisítatlan Váradi-dalt tartalmaz, melyeknek többségét a Váradi-testvérpár, Gyuszi és Robi írták. Az album tartalmaz két spanyol nyelvű hangfelvételt három külföldi dal feldolgozását is.

2008.04.03 16:50ma.hu

A Váradi Roma Café első három albuma hatalmas siker volt mind a szakma, mind a közönség körében, a rajongóknak köszönhetően az első két lemez elérte a platinalemez státuszt, az Isten hozott a családban pedig dupla-platinalemez lett. Az új albumon, az Espresso-n is maradt a Váradi Roma Café jól megszokott, sajátos stílusa, bár a hangvétel egy kicsit latinosabb lett. 
 
A tavalyi esztendő a Váradi Roma Café fennállásának egyik legsikeresebb éve volt. Az együttes tagjai hatalmas sikert arattak márciusi lemezbemutató koncertjükkel a zsúfolásig telt Művészetek Palotájában, majd a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is telt ház előtt bizonyították, képesek bárkit Umbala táncba hívni.
 
A zenekar életében a 2008-as év a kihívás éve lesz! Április 26-án ugyanis a legnagyobb honi fedett helyszín, a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a áprilisban megjelenő Espresso című lemezük bemutató koncertjének, ahol az új dalok mellett természetesen felhangzanak majd a jól ismert slágerek is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.