Kigyulladt az egyik motorja

Kényszerleszállást hajtott végre egy hongkongi gép Szingapúrban

A városállam nemzetközi repülőterének az illetékesei közölték: kényszerleszállást hajtott végre a Hong Kong Cathay Pacific légitársaság egyik utasszállító repülőgépe Szingapúrban hétfőn, miután az egyik motorja kigyulladt.

2011.05.16 08:57MTI

Az Airbus A330-as típusú gép Szingapúrból szállt fel jakartai úti céllal helyi idő szerint hajnali egy óra után néhány perccel. Háromnegyedórás repülés után hajtott végre kényszerleszállást a szingapúri repülőtéren.
   
A tűzoltók azonnal megkezdték a lángok eloltását. Senki sem sérült meg.
   
Tavaly novemberben majdnem katasztrófával végződő kényszerleszállást hajtott végre Szingapúrban a Qantas ausztrál légitársaság egyik A380-as típusú gépe, amelynek egyik hajtóműve felrobbant.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.