Rossz állapotban van

Felszínre hozták az Air France-katasztrófa első holttestét

Felhozták a tengerből csütörtökön az Air France 2009-es légi katasztrófája egyik áldozatának holttestét - közölte a francia csendőrség.

Nézze meg képeinket a katasztrófáról - KATTINTSON! képgaléria

2011.05.05 14:45MTI

Egy francia kutatócsoport szerdán kezdte meg a francia légitársaság 2009. június 1-jén Rio de Janeiróból Párizsba tartó, majd útközben az Atlanti-óceánba zuhant járata halott utasainak kiemelését.

"A két évig vízben, 3900 méteres mélységben a repülőgép egyik üléséhez csatolva maradt holttest rossz állapotban van" - olvasható a közleményben.

A kutatók mintegy száz holttestet találtak, de állapotuk miatt valószínűleg alig egy tucatnyit tudnak a felszínre hozni.

Az AF 447-es járaton 228 személy, köztük négy magyar állampolgár és egy szlovákiai magyar, utazott.

A katasztrófát senki sem élte túl.

A katasztrófa első képeiért kattintson a fotóra!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.