Szociális kérdésekkel is foglalkozott

Putyin: Oroszország fejleszti haderejét

Vlagyimir Putyin orosz kormányfő az állami duma 4 előtt a kormány tevékenységéről tartott beszámolójában azt mondta: Oroszország fejleszteni fogja haderejét, 2013-ban megduplázza a támadó rakétakomplexumok termelését, új hadászati és harcászati rakétákkal szereli fel a hadsereget, és egyebek mellett ötezer milliárd rubelt fordít a hadiflotta fejlesztésére.

2011.04.20 15:58MTI

A mostani az utolsó beszámoló az idén esedékes parlamenti és a jövő tavasszal tartandó elnökválasztás előtt, így a beszámoló előre is tekintett, és számos szociális kérdéssel is foglalkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.