Tinédzserek öltek?

Őrizetbe vették egy izraeli telepescsalád feltételezett gyilkosait

Két tizenéves palesztint vettek őrizetbe azzal a gyanúval, hogy másfél hónapja megöltek egy ciszjordániai zsidó házaspárt és öt gyerekük közül hármat - jelentette be az izraeli rendőrség szóvivője vasárnap.

2011.04.17 19:33MTI

Március 11-én a Jordán folyó nyugati partján lévő terület Itamar nevű telepén késszúrásokkal végeztek a Fogel házaspárral és három gyerekükkel. Előbb a két nagyobb gyereket, utána a házaspárt, majd csecsemőjüket ölték meg az éjszaka támadó gyilkosok.

A rendőrség egy szomszédos faluból való palesztin testvérpárt gyanúsít a bűncselekménnyel. A 18 és 19 éves fiatalembert április 5-én és 10-én fogták el - közölte Micky Rosenfeld szóvivő.

Mint mondta, a tettesek először egy üres házba törtek be, s utána Fogelékhez. A két gyanúsított, Amjad és Hakim Avvad öt családtagját is őrizetbe vették bűnpártolás gyanújával. Az Avvad család a rendőrségi szóvivő szerint kapcsolatban áll a Népi Front Palesztina Felszabadításáért nevű szervezettel, amely a múltban több merényletet követett el zsidók ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.