A lengyelek elnöksége alatt megvalósulhat

Barsiné: a Duna Stratégia megvalósításának előkészítése következik

Barsiné Pataky Etelka kormánybiztos egy háttérbeszélgetésen hangsúlyozta: a Duna-régió Stratégiájának elfogadásával lezárult egy szakasz, a megvalósítás előkészítése következik.

2011.04.14 14:27MTI

A kormánybiztos emlékeztetett arra, hogy az Európai Unió Duna Stratégiáját a tagországok külügyminiszterei szerdán Luxembourgban fogadták el a magyar elnökség irányításával, az általános ügyek tanácsának döntését június 24-én az Európai Tanács megerősíti, és ezzel a dokumentum magas rangra emelkedik.
   
Magyarország az előkészítéssel segíti elő azt, hogy a lengyel elnökség alatt már a projektek megvalósításán lehessen dolgozni - jelentette ki a kormánybiztos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.