Ismétlődő provokáció?

Izrael szerint iráni hadihajók tartanak Szíriába a Szuezi-csatornán át

Az izraeli külügyminiszter szerint iráni hadihajók tartanak Szíriába a Szuezi-csatornán át, és ezt Izrael provokációnak tekinti.

2011.02.16 18:44MTI

"Ma éjszaka két iráni hadihajó próbál meg átkelni a csatornán a Földközi-tengerre Szíria elérésének szándékával... ilyen évek óta nem történt... Sajnálatomra a nemzetközi közösség nem mutat készséget arra, hogy foglalkozzék a megismétlődő iráni provokációkkal. A nemzetközi közösségnek meg kell értenie, hogy Izrael soha nem hagyhatja figyelmen kívül ezeket a provokációkat" - jelentette ki Avigdor Liberman külügyminiszter szerdán.
   
Szíria az Izraellel ellenséges, Iránnal szövetségben lévő államok egyike a térségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.