Azonnal szörnyethalt

Halálra gázoltak Belgrádnál egy magyar nőnek segítő orvost

Elgázoltak a szerb fővárostól délre az autópályán egy helyi orvost, aki éppen egy autóbalesetet szenvedett magyar nőnek próbált segíteni.

2011.01.24 22:05MTI

Az eset vasárnap este történt Belgrád központjától 30 kilométernyire délre, Umcari településnél, a szerb főváros felé vezető pályán. A magyar nő eddig ismeretlen okból Peugeot 206 típusú autójával nekiütközött a szalagkorlátnak, és súlyosan megsérült.

Egy éppen arra közlekedő belgrádi orvos megállt, kiszállt az autójából, hogy segítsen. Beszámolók szerint ekkor egy Fiat Stilo típusú gépkocsi elütötte a férfit és feleségét, majd belerohant az orvos autójába.

Az orvos a helyszínen életét vesztette, feleségét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.