Másfél kilogramm heroint rejtegetett

Halálra ítéltek Vietnamban egy ausztrál állampolgárságú nőt heroin-csempészés miatt

Halálra ítéltek Ho Si Minh-városban egy vietnami származású, ausztrál állampolgárságú nőt herion-csempészés miatt - közölték szerdán igazságügyi illetékesek.

2008.03.19 07:16MTI

A 34 éves Jasmine Luongot 2007. februárjában tartóztatták le, amikor Sydney-be indult mintegy másfél kilogramm heroinnal, amelyet négy csomagban rejtett el saját holmijai között. Első fokon életfogytiglani börtönre ítélték, majd a fellebbviteli bíróság súlyosbította az eredeti ítéletet.

Az elmúlt években több vietnami származású ausztrál állampolgárt ítéltek halálra drogügy miatt, de általában a Hanoira nehezedő diplomáciai nyomás miatt a kivégzéseket a legritkább esetben hajtják végre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.