Rossz vicc, kapitány

Sikamlós videók miatt röpül a repülőgép-hordozó parancsnoka

Leváltják az amerikai Enterprise nukleáris repülőgép-hordozó parancsnokát, mert néhány évvel ezelőtt sikamlós és meleggyalázó videókat vetíttetett le a hajó belső videohálózatán - közölte kedden Washingtonban a Pentagon egy névtelenséget kérő illetékese.

2011.01.05 07:19MTI

Owen Honors kapitány 2006-ban és 2007-ben olyan "hivatalos", eligazító videókat mutattatott be az afganisztáni és az iraki hadműveleteket támogató repülőgép-hordozó fedélzetén, amelyeken egyebek mellett gyalázták a melegeket, valamint önkielégítést imitáltak és a zuhanyban készült felvételeket tartalmaztak.

A norfolki The Virginian-Pilot napilap által a hét végén ismertetett eset megütközést váltott ki az amerikai védelmi minisztériumban.

Owen Honors a The Virginian-Pilothoz került videóban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.