Amszterdamban vették őrizetbe

Ötven kisgyereket is megerőszakolhatott egy bölcsődei pedofil

Őrizetbe vett a holland rendőrség egy férfit, aki bölcsődei gyermekfelügyelőként és bébiszitterként kisgyermekeken követett el szexuális jellegű visszaéléseket - jelentette a sajtó hétfőn.

2010.12.13 12:37MTI

A 27 éves férfi áldozatainak száma elérheti az ötvenet.

Egyes jelentések szerint múlt heti őrizetbe vételét követően bevallotta, hogy gyermekek tucatjait molesztálta. A gyanúsított 2007 februárja óta dolgozott bölcsődékben, és tavaly óta házaspároknál is vállalt külön gyermekfelügyeletet.

Az Egyesült Államokból származó "füles" alapján tartóztatták le.


Gyermekpornográfiát tartalmazó felvételek készítésével és birtoklásával is gyanúsítják. Utóbbi miatt partnerét, egy 37 éves amszterdami férfit is kihallgatták, de szexuális visszaélésekkel őt egyelőre nem vádolják.

Az amszterdami sajtó szerint az ország történetének egyik legcsúnyább pedofil ügyéről lehet szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.