Vérfürdőt rendezett a zsaru!

Tíz halott! Vaktában lövöldözött egy őrjöngő kenyai rendőr

Vérfürdőt rendezett Kenyában egy rendőr - vaktában lövöldözve tíz ember életét oltotta ki három kocsmában.

2010.11.07 11:50MTI

Az eset a fővárostól, Nairobitól 150 kilométerre északkeletre fekvő Siakago városban történt szombat este.

Marcus Ochole helyi tartományi rendőrfőnök azt mondta, hogy egy harmincas éveiben járó rendőr szombat este - szolgálati idején kívül - barátnőjét keresve kocsmáról kocsmára járt és lövöldözött.

Fotó: polyvore.com

Két italozóban egy-egy ember életét oltotta ki, egy harmadikban pedig nyolc embert lőtt le. A férfi megölte két kollégáját is, akik nyomozni kezdtek a bűncselekmény ügyében.

A rendőrtiszt végezni akart magával is, de elfogyott a tölténye. Később feladta magát, s egyelőre nem világos, hogy milyen indíttatásból rendezte a vérfürdőt.

A lövöldözés a siakagói rendőrparancsnokság közelében történt, s vasárnap sokan tüntettek az épület előtt, sérelmezve, hogy a rendőrség semmit se tett a tragédia megakadályozása végett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.