A kókuszdiókat leszedik ugye?

Nehogy a dió Barackra essen...

Biztonsági okokból "szüretelik le" Mumbaiban Mahátma Ghandi múzeuma környékén a kókuszdiókat. Hogy nehogy egy is eltalálja az amerikai elnököt.

2010.11.04 12:18ma.hu

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke indiai látogatásán, szervezett program keretein belül látogat el szombaton Gandhi múzeumába.

Az indiai függetlenségi mozgalom atyjaként számontartott Mahátma Gandhira példaképként tekint Obama elnök. Szenátusi szobájában egy portrét is őrizget a legendás békeharcosról.

Egyébként túlzás azt állítani, hogy csupán Barack bácsi miatt szüretelik a kókuszdiókat: a nagyja már lehullott, ugyanis az idei termés már beérett. A fákon maradt darabokat szedik le, hogy azok némelyike nehogy kupán találja a világ legbefolyásosabb emberét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.