Halál 1 óra 56 perckor

Halálos áldozata is van a szerbiai földrengésnek

Legalább két halálos és ötven sérült áldozata van a szerda hajnali szerbiai földrengésnek - közölte Ivica Dacic belügyminiszter, akit a Tanjug hírügynökség idézett.

2010.11.03 07:42MTI

Az 1 óra 56 perckor történt rengés középpontja a Belgrádtól 175 kilométerre délre fekvő Kraljevo városának közelében, attól 10 kilométerrel északra volt. Erőssége nem 5,4-es erősségű, amint először közölték, hanem 5,6-os a szerbiai földrengéstani intézet szerint.

Négy kisebb rengés követte, mind 3-as erősség körüliek. A 70 ezer lakosú Kraljevóban súlyos károk keletkeztek. Érezni lehetett az első nagy rengést az egész országban. Több városban az emberek ijedtükben kiszaladtak az utcára.

A halálesetek és a sérülések mind Kraljevo környékén történtek. A sérülteket a városi klinikára szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.