"Rasszista politikát folytat"

Fidel Castro szerint a francia elnök megőrült

Fidel Castro szerint az atomnagyhatalom Franciaország köztársasági elnöke rasszista politikát folytat, és a jelek szerint megőrült.

2010.09.13 18:55MTI

A volt kubai államfő a Cubadebate.cu honlapon vasárnap közzétett írásában - "elmélkedéseinek" újabb fejezetében - az európai cigányság történelmével és sorsával foglalkozott.

A romák kitoloncolása miatt pellengérre állított Nicolas Sarkozy francia elnök 300 atombomba sorsáról dönthet.

"Tegyük fel, hogy Sarkozy hirtelen megőrül, mint ahogy a jelek szerint ez történik vele. Mit tenne ebben az esetben az ENSZ Biztonsági Tanácsa Sarkozyvel és atombőröndjével?" - tette fel a kérdést Castro, aki már hónapok óta atomháború rémképével fenyegeti a világot.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.