Birtokvitából mészárlás

Három embert lőtt agyon a virginiai ámokfutó

Három ember meghalt, négy pedig megsebesült az egyesült államokbeli Virginia állam egyik vidéki településén, miután egy férfi lövöldözni kezdett egy elmérgesedett családi birtokvita miatt - közölte a rendőrség.

2010.08.23 08:33MTI

A közép-virginiai Louisa megyeszékhelyen még vasárnap lezajlott lövöldözés harmadik halálos áldozata maga a fegyveres támadó, akit végül tűzpárbajban lőttek le a rendőrök - mondta el a Louisa megyei rendőrfőnök, Donnie Lowe őrnagy.

A fegyveres támadó előzőleg két férfit megölt, négyet pedig megsebesített. A sebesültek egyikének állapota életveszélyes.

Az őrnagy elmondása szerint a kiérkező rendőrökre tüzet nyitó férfi a pitbullját is rájuk uszította, így a rendőrök a kutyát is kénytelenek voltak lelőni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.