Nyomtak egy all int

Börtönbüntetésre ítélték a berlini pókertorna kirablóit

Három évet meghaladó börtönbüntetésre ítélték egyenként azt a négy bűnözőt, akik márciusban Berlinben egy nemzetközi pókertorna nyereményének szánt összeget akarták elrabolni, de végül csak az összeg valamivel több mint negyedét tudták megkaparintani.

2010.07.01 17:39MTI

A két német, egy török és egy libanoni fiatalember közül hármat három és fél év szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság, míg negyedik társuk 3 év kilenc hónapot kapott.

A rablók Berlin egyik legelőkelőbb szállodájába, az Európa egyik legnagyobb pókertornájának otthon adó Grand Hyattbe pisztolyokkal és késekkel felfegyverkezve hatoltak be a 800 ezer eurós nyeremény megszerzése reményében, de csak 242 ezer euróval sikerült elmenekülniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.