Válságos állapotban a túlélők

160 halálos áldozata és hat túlélője van az indiai repülőgép-katasztrófának

Hivatalos jelentések szerint legkevesebb 160 halálos áldozata van a szombat reggeli indiai repülőgép-szerencsétlenségnek. Hat vagy hét túlélője van a katasztrófának - közölték a reptéri biztonsági szolgálatok képviselői.

2010.05.22 09:22MTI
Gyermek túlélőt ment az indiai tűzoltó!

A túlélők állapotuk válságos. Az NDTV indiai hírtelevízióban bemutatott felvételeken egy súlyosan megégett férfi volt látható a kórházban. Egy másik felvételen, egy riadt tekintetű nőt mutattak egy hordágyon. Egy további filmsoron egy gyermek volt látható, akit éppen orvosi ellátásban részesítettek.

Manmohan Szingh indiai kormányfő részvétét nyilvánította a légi szerencsétlenségben meghalt emberek hozzátartozóinak. Az Air India Express légitársaság Boeing-737-es típusú gépe 169 emberrel a fedélzetén a dél-indiai Mangalor repülőterénél leszállás közben zuhant le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.