Dühös volt egy nőre

Kivégezték Kínában azt a férfit, aki megölt nyolc iskolást

Kivégezték szerdán Kínában azt a férfit, aki nyolc gyereket szúrt agyon a múlt hónapban egy kelet-kínai általános iskolában.

2010.04.28 09:13MTI

A 41 éves Csang Minsengen (Zhang Minsheng) az ítéletet a keleti Fucsien (Fujian) tartományban hajtották végre. A férfi március 23-án támadt a diákokra, akik szüleikkel együtt az óra kezdetére vártak az iskola előtt - jelentette a Hszinhua hírügynökség.

A támadó nyolc kisgyereket halálosan, további ötöt könnyebben megsebesített, mielőtt elfogták volna. A bíróság előtt a férfi azt mondta, azért ölte meg a gyerekeket, mert dühös volt egy nőre, aki elhagyta.

Az utóbbi időben több hasonló eset is előfordult Kínában, a támadások hátterében általában személyes sérelmek vagy mentális problémák állnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.