Betört a víz

Bajba került egy orosz hadihajó a Japán-tengeren

Bajba került a Pribaltyika nevű orosz hadihajó, fedélzetén 170 haditengerésszel vasárnap a Koreai-félszigetet és a japán Kjúsú-szigetet elválasztó öbölben, de a meghibásodást hamar sikerült kijavítani, és a hajó folytatni tudta útját - közölte az orosz Csendes-óceáni Flotta szóvivője vasárnap délután.

2010.03.21 18:18MTI

A problémát helyi idő szerint vasárnap reggel jelentette a hajó legénysége.

A Pribaltyikát lehorgonyozták, miután géptermébe víz hatolt be, és fő hajtóműve leállt. Megsegítésére Vlagyivosztokból kifutott az Admiral Vinogradov tengeralattjáró-elhárító hajó - mondta a szóvivő.

Nem sokkal később hozzátette, hogy a víz beszivárgását sikerült megszüntetni, a legénység beindította a hajtóművet, és a hajó folytatni tudta útját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.