Több ember neki köszönheti az életét

Szörnyethalt a moszkvai tűzoltó szolgálat vezetője

Tűz oltása közben szombaton az orosz főváros északi részén meghalt Jevgenyij Csernyisev, a moszkvai tűzoltó szolgálat vezetője.

2010.03.21 12:08MTI

A lángok egy irodaházban csaptak fel és mintegy 800 négyzetméteres felületen pusztítottak. Az 1963-ben született Csernyisev a bent lévő emberek mentésében vett részt. Közvetlenül halála előtt kivezetett egy csoportot az égő épületből, majd visszatért oda.

Halálát az okozta, hogy a háromemeletes épület legfelső emeletén beomlott a mennyezet, s maga alá temette a tűzoltót. Csernyisev a rendkívüli helyzetek minisztériuma moszkvai igazgatósága tűzoltó szolgálatának a vezetője volt.

Az épületből öt embert mentettek ki, Csernyiseven kívül más áldozatokról nem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.