Pub lesz a The Goose-ból

Nem sütött krumplit és hamburgert, inkább felmondott a Michelin-csillagos étterem szakácsa

Felmondott egy Michelin-csillaggal jutalmazot brit étterem főszakácsa, mert nem akart sült krumplit és hamburgert készíteni.

2010.02.11 16:35MTI

A közép-angliai Oxfordshire-ben lévő The Goose nevű étterem főszakácsa, Ryan Simpson vezetésével januárban kapta meg a nagy szakmai elismerésnek számító Michelin-csillagot. Simpson elmondta: "Nagyon boldogok voltunk, hiszen ez nagy teljesítmény. Nem sokkal később azonban a tulajdonos bejelentette, hogy változtat a koncepción, és az éttermet pubbá alakítja, ahol hamburgert és sült krumplit is felszolgálnak majd".

Az étterem eddig a modern brit konyha francia jelleggel megbolondított fogásaira specializálódott: terítékre került itt szarvas, homár és sült galamb is.

Miután Simpson és négy kollégája felmondott, a The Goose kénytelen bezárni. Márciusban azonban újra kinyit, ekkor már pubként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.