Három emberre vár a siralomház

Nőket raboltak és adtak el Kínában - halálra ítélték őket

Nők eladásáért, erőszakért és rablásért végrehajtandó halálbüntetésre ítéltek három embert a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartományban - közölték a helyi hatóságok szerdán.

2010.02.10 16:14MTI

Két bűnbanda négy tagja két évre felfüggesztett halálbüntetést kapott, míg kilencüket 10 évtől egészen életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték - tájékoztatott a vencsoui (Wenzhou) városi középfokú bíróság. Az egyik bandát két férfi irányította és legalább 13 fiatal masszőz lányt raboltak el Vencsouban, akiket aztán eladtak különböző masszázs szalonoknak más városokban. A bíróság megállapítása szerint tevékenységüket 2008 második felétől 2009 februárjáig folytatták.

A másik, ugyancsak vencsoui banda kisebb létszámmal és egy főnökkel működött 2008 szeptemberétől 2009 márciusáig. Ők nyolc fiatal nőt raboltak el, miután az interneten találkozóra csalták őket. A nőket később prostituáltnak adták el.

Az ügyészek elmondták, hogy a két banda tagjait a nők megerőszakolásában és rablásban is bűnösnek találták. A bíróság az általuk elkövetett bűncselekmények társadalomra gyakorolt hatását rendkívül negatívnak minősítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.