Kitépett mosdókagylóval találták el

14 évet kapott a rendőrgyilkos olasz futballszurkoló

izennégy évi börtönbüntetésre ítélte kedden a cataniai bíróság Antonino Spezialét, akiről bebizonyosodott, hogy három évvel ezelőtt, a Catania-Palermo labdarúgó-mérkőzésen megölte Filippo Raciti rendőrt. A rendfenntartót egy stadionvécéből kitépett mosdókagylóval találták el, és az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

2010.02.10 09:16MTI

A botrány kapcsán 41 embert vettek őrizetbe, közte 15 kiskorút - maga a gyilkos is még csak 17 éves volt a történtekkor.

A Gazzetta dello Sport című lap szerdai beszámolója szerint az ártatlanságát hangoztató Speziale szenvtelenül vette tudomásul az ítéletet, s azt mondta: nem várt mást.

Ügyvédje, Giuseppe Lipera máris jelezte, hogy fellebbeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.