Öt nő és két férfi

Kézre kerítették a hét burjátföldi üzletember egyik gyilkosát

Elfogtak egy férfit, akit az oroszországi Burjátföldön holtan talált hét üzletember meggyilkolásával gyanúsítanak; az illető beismerő vallomást tett, és a rendőrség keresi két bűntársát - jelentette be csütörtökön délelőtt az illetékes ügyészség.

2010.02.04 17:27MTI

Hét meggyilkolt vállalkozó - öt nő és két férfi - holttestét kedden találták meg Szibéria déli részén, a Zakamenszk-Irkutszk országút közelében egy mikrobuszban.

Az illetők a mongol határ közelében lévő Zakamenszkből indultak szombaton Irkutszkba, s amikor nem tértek idejében vissza, rokonaik kérték a rendőrség segítségét.

A kereső osztagok aztán megtalálták a mikrobuszt, s benne a halottakat, mindegyikükön lőtt sebekkel és késszúrásokkal. A bűntett indítékairól egyelőre nem közöltek semmit, az áldozatoknál a magukkal vitt pénzt megtalálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.