Forró csókok, hideg orosz éjszakák

Késői szerelem Oroszországban: 92 évesen csábított - 90 éves asszonyt

A 92 éves Ivan Sabanyin beleszeretett a 90 esztendős Vera Malcevába, és gyorsan el is vette feleségül, mivel az asszony anélkül nem volt hajlandó összeköltözni vele: a különleges esküvő színhelye a ribinszki házasságkötő terem volt.

2010.01.23 15:54MTI

A lapban közölt képen a pár egyik fele sem látszik többnek 60 évesnél, s bár a magas növésű, egyenes tartású Ivan már kopasz, Vera sűrű, hófehér haját remek frizurában viseli, s zebramintás, kivágott ruhában, hozzá lila boleróban állt az anyakönyvvezető elé.

A két idős embert fiatalabb rokonaik hozták össze, hogy enyhítsék magányukat, de ők fogták magukat, és egymásba szerettek. Több mint egy évig jártak együtt, aztán úgy döntöttek, egybekelnek. Az esküvőről hírt adó Komszomolszkaja Pravda című lapnak a menyasszony elmondta: legalizálni akarták kapcsolatukat, nehogy az emberek rosszat gondoljanak róluk.

"Megkötöttem magamat, hogy csak akkor költözöm Ivanhoz, ha egybekelünk, addig meg még egy csókról sem lehetett szó" - mondta Vera asszony. Az esküvő utáni lakomán aztán a jelen lévő közeli családtagok bíztatására egymást követték a forró csókok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.