Tragédia egy torontói toronyháznál

Leszakadt a függőállványzat - Négy kanadai munkás zuhant a mélybe

Négy munkás szörnyethalt, egy pedig életveszélyesen megsérült, amikor karácsony estéjén leszakadt egy torontói toronyház függőállványzata.

2009.12.25 11:40MTI

A kanadai munkások a 18 szintes lakóépület 13. szintjénél dolgoztak, az erkélyeket javították, amikor az állványzat eddig ismeretlen okból összecsuklott és az emberek a mélybe zuhantak.

Az egyetlen túlélő súlyos fejsérülésekkel került kórházba, állapota kritikus. A rendőrséget és a mentőket a ház lakói értesítették.

Az egyik szemtanú egy hatalmas robajt hallott, majd meglátták a kettéroppant függő állványzatot az épület oldalán himbálódzni. Az egyik munkást a magasban tartotta meg biztonsági hevedere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.