Tovább csökkent a népszerűsége

Obama erős négyesre értékeli magát

Barack Obama amerikai elnök erős négyesre értékeli eddigi tevékenységét; a Rasmussen intézet hétfői adata szerint népszerűségi mutatója viszont tovább csökkent, 44 százalékra.

2009.12.14 15:57MTI

Obama az ABC televíziónak adott nyilatkozatában egészen pontosan úgy fogalmazott: eddigi elnöki teljesítményére "jó, magabiztos négyes fölé" osztályzatot adna.

Kiemelte: kormánya stabilizálta a gazdaságot, meggátolta, hogy egy újabb nagy válság következzen be. Amerika kivonulóban van Irakból, a lehető legjobb tervet fogadták el Afganisztán kapcsán, és átírták az Amerikáról alkotott nemzetközi képet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.