Újabb lövöldözés egy amerikai egyetemen

A lövöldöző meghalt - 16 embert megsebesített, közülük háromnak fejsérülése van - Videó!

Egy fegyveres tüzet nyitott csütörtökön egy diákokkal zsúfolt előadóteremben az Észak Illinoisi egyetem területén. A lövések következtében 16 ember megsebesült - nyilatkozta a rendőrség. Hírek szerint egyedül a fegyveres vesztette életét.

2008.02.15 00:37ma.hu
Mentők és tűzoltóautók siettek a helyszínre


Szemtanúk szerint az egyetemista korú férfi egyszerűen besétált az előadóterembe, ahol épp földrajz előadásokat tartottak, és elkezdett lövöldözni. A rendőrség jelentése szerint a helyszínt biztosították és alig egy óra alatt sikerült lefegyverkezniük az ámokfutót, akiről még nem tudni, hogy önkezével vetett véget életének, vagy egy rendőrségi golyó találta el. 

Három embert fejen lőtt az ámokfutó, őket a Rockford-i Orvosi központban ápolják, miközben másik 13 sebesültet a Kishwaukee-i megyei kórházba szállítottak. Állapotukról egyelőre nincs bővebb információ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.