Nincsenek sérültek

Támadás érte az afganisztáni magyar katonai missziót!

Támadás érte szombaton reggel az afganisztáni Baglán tartományban állomásozó MH Tartományi Újjáépítési Csoport egyik járőrcsoportját, személyi sérülés nem történt - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

2009.09.19 13:28MTI

A tárca tájékoztatása szerint a járőrcsoport Puli-Humri belterületén hajtott végre feladatot, amikor egy gépjárművel közlekedő öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a katonák konvoja mellett. Személyi sérülés nem történt, a konvoj egyik gépjárművében keletkezett kár. Az öngyilkos merénylő életét vesztette.

A katonák az előírásoknak megfelelően tevékenykedtek, majd a helyszínre kiérkező gyorsreagálású csoport (QRF) és technikai mentőcsoport közreműködésével visszatértek a táborba - közölte a minisztérium.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.