Szökőárriadót nem rendeltek el

Erős földrengés keltett pánikot az indonéziai Bali szigetén

Erős földrengés keltett pánikot szombat reggel az indonéziai Bali üdülőszigeten, többen megsérültek, de szökőárriadót nem rendeltek el - közölte az indonéz egészségügyi minisztérium és a meteorológiai szolgálat.

2009.09.19 09:08MTI

A Richter-skála szerint 6,4-es erősségű rengés epicentruma Nusauda településről 101 kilométerre délkeletre, a tengeren volt. A földmozgás következtében legalább heten megsérültek, fejsérüléseket vagy csonttörést szenvedtek. Egyeseket az épületekről lehulló törmelék sebzett meg, mások ijedtükben néhány emelet magasból ugrottak le.

A sziget központjában, Denpasarban beomlott egy bevásárlóközpont teteje. A szigeten erősen érezhető rengés pánikot keltett, nők és gyermekek sikoltozva rohantak ki az épületekből a szabad ég alá. Komolyabb anyagi károkról nem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.