A majomlegény kalandra vágyott

Nem tudta szexszel levezetni a feszültséget! Megszökött!

Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet, ezért inkább megszökött az állatkerti ketrecből egy majomlegény Hollandiában.

2009.04.24 13:19MTI

Bonobóról, törpecsimpánzról van szó, amelyet elválasztottak anyjától, ám épp viselős majomkismamák közé került, melyek dühödten fogadták, mert megpróbálta elenni előlük az étket. 

A legény jobb híján kiszökött, amivel kissé megijesztette az apenhauli állatkert emberlátogatóit, de kárt nem tett bennük. A majmot hamarosan befogták az állatkert emberei. 

Bonobóék amúgy békés népség, nőuralom van náluk, és gyakran szexszel oldják meg a feszült helyzeteket. Ez azonban különleges volt. Az állatkert felülvizsgálja a majomlak biztonsági rendszerét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.