"Még mindig muzulmánokat gyilkolnak"

Az al-Kaida szerint Obamával semmi sem változott

Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat második számú vezetője szerint Barack Obama elnök hivatalba lépésével sem változott az Egyesült Államok hozzáállása a muzulmánokhoz.

2009.04.20 08:25MTI

"Az új elnök, Obama semmit sem változtatott azon a képen, ahogyan Amerika a muzulmánokhoz és az elnyomottakhoz viszonyul" - jelentette ki Ajman az-Zavahri legújabb videoüzenetében. "Amerika még mindig muzulmánokat gyilkol Palesztinában, Irakban és Afganisztánban".

Az Egyesült Államok elrabolja javaikat, megszállja földjüket, és támogatja országaikban a tolvaj, korrupt és áruló vezetőket.

"Következésképpen a probléma még korántsem oldódott meg. Sokkal inkább valószínű, hogy a jövőben csak súlyosbodni és eszkalálódni fog" - mondta Zavahri.

A világhálóra vasárnap felkerült üzenetet egy iszlamista honlapokat figyelő központ, az amerikai székhelyű SITE Intelligence Group tette közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.