Katasztrófa

Robbanás történt egy szerbiai robbanószergyárban, egy ember meghalt

A közeli épületek ablakai is beleremegtek a detonáció erejébe.

2024.01.16 10:38MTI

Egy ember meghalt, további négy megsérült, amikor kedden robbanás történt egy ipari robbanószereket és autóalkatrészeket gyártó üzemben a dél-szerbiai Krusevacon - közölte a szerbiai belügyminisztérium.

A tájékoztatás szerint a baleset 9 óra körül történt a krusevaci Trayal vállalat robbanószereket gyártó részlegén. Egy ember azonnal meghalt, négy további sérültet kórházba szállítottak. A tűz terjedését megállították - közölte a belügyminisztérium.

A szerbiai közszolgálati televízió (RTS) helyszíni beszámolója szerint a közelben lakók hangos robbanást hallottak, amelybe a közeli épületek nyílászárói is beleremegtek.

Egyelőre nem tudni, mi okozta az üzemi balesetet, a helyszínelés még folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.