USA

Donald Trump: Rohadjanak meg mind a pokolban, boldog karácsonyt!

Csípős hangú üzenetet küldött ellenfeleinek a volt amerikai elnök.

2023.12.27 07:07ma.hu

A visszatérésére készülő exelnök a Truth Social nevű közösségi oldalán tette közzé karácsony üdvözletét, melyben pokolra küldi Joe Biden elnököt a woke hadsereggel együtt.

"Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, köztük a korrupt Joe Biden egyetlen reményének, az elmeháborodott Jack Smithnek" - üzente az amerikai különleges ügyésznek, aki azt vizsgálja, Trump milyen szerepet játszott a 2021. januári, Capitolium elleni ostromban, illetve hogy milyen körülmények között kerültek fehér házi, részben titkos iratok a volt elnök Mar-a-Lago nevű birtokára.

Trump a világ vezetőinek is boldog karácsonyt kívánt, akik között, mint írta, vannak jók és rosszak, de egyikük sem olyan "gonosz és beteg", mint az Egyesült Államokat irányító "gengszterek", akik többik között az orosz-ukrán háborúval, az izraeli-iráni konfliktussal, a "zöld átmenetnek nevezett átveréssel", magas adókkal, inflációval, a "woke hadsereggel" próbálják elpusztítani ezt a "valaha nagyszerű" országot.

Rohadjanak meg mind a pokolban, még egyszer boldog karácsonyt! - zárta gondolatait.

A 91 büntetőeljárással küzdő Trumpot, aki jelenleg a republikánus előválasztás éllovasa, decemberben Colorado állam legfelsőbb bírósága elnökségre alkalmatlannak minősítette - írja a 24.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.