Németország

Ötéves kisfiú holttestét húzták ki a Dunából, két nappal később halott apját is megtalálták a folyóban

Borzalmas eset sokkolta az embereket Bécsben.

2023.08.16 10:57ma.hu

Szombaton egy ötéves kisfiú holttestét húzták ki a Dunából, két nappal később pedig édesapját is holtan találták meg, szintén a Dunában. A férfi ellen körözést adtak ki, amiért rátámadt a gyerek anyjára - írja a Paraméter.

A libériai származású férfinak a megegyezés alapján a láthatóság letelte után vissza kellett volna vinnie az ötéves fiút édesanyjának, de ő egyedül jelent meg. A férfi ezt követően kalapáccsal támadt rá a nőre. A rendőrség közlése szerint az eset során az áldozat a fején, az arcán és a vállán szerzett sérüléseket. A szomszédok közbelépésének köszönhető, hogy nem végzett vele a férfi, aki elmenekült a helyszínről.

A rendőrség körözést adott ki a támadó ellen, illetve a kisfiút is keresni kezdték. A történet viszont szomorú véget ért.

Szombaton holtan találták meg a kisfiút a Duna egyik mellékágában, a boncolás szerint a halálát fulladás okozta. A rendőrség szerint a gyerek testén nem állapítottak meg külső sérüléseket.

Hétfőn a férfi holttestét is megtalálták a folyóban, azt egyelőre nem tudni, hogy az ő halálát pontosan mi okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.