Híresség

Megszűnik Harry herceg és felesége Spotify-szerződése

A pár Archewell Audio podcastvállalkozása a Spotify vállalattal 2020-ban aláírt megállapodás óta csupán egy podcastsorozatot készített Archetypes címmel.

2023.06.16 21:30MTI

Közös megegyezéssel megszűnik Harry hercegnek és feleségének, Meghan, sussexi hercegnőnek a Spotify streamingszolgáltatóval kötött szerződése - számolt be róla pénteken a The Guardian online kiadása.

A pár Archewell Audio podcastvállalkozása a Spotify vállalattal 2020-ban aláírt megállapodás óta csupán egy podcastsorozatot készített Archetypes címmel.

A Variety értesülése szerint a Spotify több tartalmat várt az Archewell Audiótól, Harry és Meghan viszont szerette volna, ha műsoraikat nem csak kizárólag a Spotify forgalmazhatja.

A házaspár 2020 januárjában mondott le a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátandó hivatalos funkcióiról, és új életet kezdett Amerikában. Az Archewell jövedelmező üzleti kapcsolatokat kötött egyebek mellett a Netflix és a Spotify szolgáltatókkal.

Tavaly a korábbi amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle Obama is befejezte Spotify-jal való együttműködését, amely podcastjukat szintén exkluzív szerződéssel forgalmazta, és inkább az Amazon Audible vállalkozásával kötött szerződést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.