USA

Eltévedt puskagolyó sebesített meg a bölcsődében egy kétéves kisgyereket

A kisgyereket kórházba szállították, miután elesett és vérezni kezdett a feje.

2023.05.24 07:29MTI

Egy eltévedt puskagolyó sebesített meg egy kétéves kisgyereket egy bölcsődében az egyesült államokbeli Utah államban, még vizsgálják honnan jöhetett a lövedék - közölte a helyi rendőrség kedden.

A gyerek az udvaron játszott, amikor megsebesült a fején helyi idő szerint hétfő délután. A rendőrség szerint egy légpuskából származó lövedék találhatta el, a golyó a bölcsődével szemközti mezőről érkezhetett. Gyanúsított egyelőre nincs az ügyben, a környéken nem jelentettek lövöldözést. Feltételezhetően baleset történt.

A kisgyereket kórházba szállították, miután elesett és vérezni kezdett a feje. A kórházi röntgenfelvételek mutatták ki, hogy egy lövedék fúródott a koponyájába. A gyerek állapota stabil.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.