Mexikó

Robbanás történt egy illegális tűzijátékgyárban, többen meghaltak - videó

A robbanás annyira erőteljes volt, hogy szétvetette a beton- és téglaépületet.

2023.03.22 08:20MTI

Erőteljes robbanás történt egy illegális tűzijátéküzemben Mexikóváros határában, heten életüket vesztették és tizenöten megsérültek.

A hétfőn történt balesetről kedden tett közzé felvételeket Morelos mexikói állam polgári védelmi hatósága. A robbanás annyira erőteljes volt, hogy szétvetette a beton- és téglaépületet. A hatóságok közlése szerint a sérültek egyike súlyos állapotban van.

Mexikóban hagyományosan a vallási és közösségi ünnepeken használnak tűzijátékot. Ezt gyakran működési engedéllyel nem rendelkező kis üzemekben állítják elő, amelyek nem felelnek meg a biztonsági előírásoknak. Az utóbbi években emberéletek tucatjait követelték hasonló balesetek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.