Cukrot, sört zsákmányolt a katona!

Veterán vagyok! Lophatok!

Katonaviseltségére hivatkozott bolti lopása után egy férfi az Egyesült Államokban: mint mondta, neki szabad lopni édességet, mert megjárta Irakot.

2009.02.28 10:48MTI

Zsákmánya nem volt hadi jellegű: pár csomag cukor és mogyoró meg két póló egy üveg sör. A rendőrség vitte el a boltból, a férfi a járőrautóból is buzgón kikiáltozta veterán voltát. Ami még csak nem is biztos, hogy igaz, mármint nem a kiabálás, hanem hogy tényleg volt-e katona.

Ha mégis, akkor sincs olyan törvény az Egyesült Államokban, amely a veteránokat feljogosítaná bolti édességszarkaságra. A férfi ötezer dollár - 1,1 millió forint - óvadék fejében védekezhet szabadlábon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.