Értelmetlen halál

Meghalt egy nő, miután rászakadt autójára egy étterem kültéri reklámtáblája

Egy 72 éves nő meghalt, két másik ember pedig megsérült, amikor a Denny's étterem táblája az autójukra esett Kentuckyban. Egy szemtanú szerint a szél tépte le a címert, ami miatt az a parkolóban álló autót összezúzta. 

2023.01.21 10:38ma.hu

Egy nő meghalt, két másik pedig megsérült, amikor egy étterem kültéri hirdetőtáblája az autójukra esett a Kentucky állambeli Elizabethtownban - közölték a hatóságok.

Az eset csütörtök délután történt, amikor a térségben erős széllökések voltak.

Egy szemtanú szerint a szél lefújta a Denny's étterem tábláját az oszlopáról, ami miatt az a parkolóban álló autóra zuhant. A jármű eleje összetört.

A járműben ülő 72 éves nőt kritikus állapotban szállították egy louisville-i kórházba. Később azonban halottnak nyilvánították.

Az autóban lévő két másik személy várhatóan túléli a balesetet. A rendőrség vizsgálja az esetet.

A Denny's étterem szóvivője a következő közleményt adta ki:

"Éttermünk tudomást szerzett az Elizabethtown-i telephelyünkön csütörtökön történt incidensről. A biztonság a legfőbb prioritásunk, és együttműködünk a hatóságokkal, hogy jobban megértsük, mi vezetett ehhez a helyzethez. Osztozunk a család gyászában."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.