Nem fizetett a család a vállalkozónak!

Halottgyalázás! Két hónapig tárolták a hullát egy kocsiban!

Egy évig hevert halottas házban aztán meg két hónapig halottas kocsiban egy nő holtteste, mert családja nem fizette ki a temetkezési vállalkozónak a számlát.

2009.02.26 15:03MTI

Az 52 éves nő természetes halállal halt meg 2007-ben. A temetkezési vállalkozó bebalzsamozta, ám az elhunyt családja végül hamvasztatni akarta a holttestet. 

Elmulasztották viszont aláírni a szükséges okmányokat - meg kifizetni a temetkezési vállalkozót. Így a tetem a vállalkozó "nyakán maradt". A minap talált rá a rendőrség Gadsden városának központjában: egy parkoló halottas kocsiban hevert az oszló tetem, kartondobozban. A vizsgálat szerint már legalább két hónapja. A vállalkozó amellett, hogy lezárta a kocsit, még az akkumulátorát is elvitte, nehogy ellopják - bár biztos nem bánta volna, ha a tetemet meg igen. A rendőrség őrizetbe vette a vállalkozót halottgyalázás okán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.