Németország

Zavarta a zaj, ezért kihúzta szobatársa lélegeztetőgépét

Letartóztatott a rendőrség egy 72 éves nőt a németországi Mannheimben, mert november 29-én kétszer is kihúzta kórházi szobatársa lélegeztetőgépét.

2022.12.02 09:08ma.hu

Emberölés kísérletének gyanújával tartóztattak le idős asszonyt egy mannheimi kórházban - írja a 24.hu.

A német hatóságok december 1-én tartott sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idős gyanúsított november 29-én este kétszer is kihúzta a konnektorból a 79 éves szobatársa lélegeztetőgépét. Az első eset után az egészségügyi személyzet elmagyarázta az asszonynak, hogy a szobatárs számára létfontosságú a gép zavartalan működése, ám ő ennek ellenére másodszor is áramtalanította a gépet. Azt monda, azért tette, mert nagyon zavarta a gép zaja.

A 79 éves pácienst újra kellett éleszteni. Bár nincs közvetlen életveszélyben, továbbra is intenzív ellátásra szorul. A gyanúsított szerdán bíróság elé állt, majd előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.