Háború

Bear Grylls most a háború sújtotta Ukrajnában bizonyít

A brit televíziós túlélőművészt egy forgatócsoporttal látták az országban

2022.12.01 07:58ma.hu

Bear Grylls tévésztárt és egykori SAS-katonát Ukrajnában látták - jelentették szerdán a helyi médiumok, a műsorvezetőről és filmes stábjáról készült felvételek pedig az interneten keringenek.

Az immár bajuszt viselő Grylls-t egy benzinkútnál látták forgatni, valamint a benzinkút személyzetével szelfizni és ismerkedni.

Nem volt azonnal világos, hogy Grylls pontosan mit keresett az országban, amely február vége óta konfliktusban áll Oroszországgal.

A körülményeket figyelembe véve a műsorvezető valószínűleg vagy a helyiek nehézségeiről szeretne filmet készíteni, vagy esetleg saját túlélési képességeit próbálja ki a háború sújtotta országban.

Grylls egyelőre nem tett hivatalos bejelentést arról, hogy mit csinál Ukrajnában. A hét elején a tévésztár egy meglehetősen rejtélyes üzenetet osztott meg a közösségi média fiókjain, megosztva egy szelfit egy repülőgép fedélzetén, és azt írta: "Ismét úton ... mi a te módszered az idegesség kezelésére?".

Grylls leginkább a mára már megszűnt "A túlélés törvényei" című műsorból ismert, amely egy túlélő tévésorozat volt, és 2006 és 2011 között futott a Discovery csatornán. A tévésztár több hasonló projektben is részt vett, ahol a vadonban mutatta be túlélési képességeit, miközben kétes forrású állatokból falatozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.