Baleset

Összeomlott egy kongói híd, miközben a tisztviselők átvágták a szalagot az avatáson - videó

Az afrikai politikusok híresek arról, hogy a legbizarrabb megnyitó ünnepségeket rendezik.

2022.09.06 18:31ma.hu

Amikor a tisztviselők éppen átvágták volna a szalagot, hogy felavassanak egy hidat a közép-afrikai Kongói Demokratikus Köztársaságban (KDK), a híd összeomlott, ami káoszt és felháborodást okozott a közösségi médiában.

A Kongói Demokratikus Köztársaság tisztviselői azért gyűltek össze, hogy ünnepélyesen felavassák a gyaloghidat, amelyet azért építettek, hogy az esős hónapokban segítsen a lakosoknak átkelni egy folyón, mivel a korábbi rögtönzött híd áradások idején gyakran eltörött és elsüllyedt.

A DRC tisztviselőinek egy csoportja az esemény során felkapaszkodott a keskeny hídra. A híd végén egy piros szalagot kötöttek a korlátra, és a kormány egyik tisztviselője készen állt arra, hogy ollóval elvágja azt. A híd azonban a megnyitó napján nem tudta megtartani magát, és összeomlott.

Az afrikai politikusok híresek arról, hogy a legbizarrabb megnyitó ünnepségeket rendezik, amelyek gyakran mindennél jobban lejáratják az országot, különösen, ha a videók vírusként terjednek a közösségi médiában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.