Színes

Meghan Markle szerint olyan hatást váltott ki az esküvője, mint amikor Nelson Mandela 27 év után kiszabadult a börtönből

Nelson Mandela unokája kikérte magának, hogy egyenlőségjelet lehetne tenni a közé, hogy a nagyapja 27 év börtön után kiszabadult, és a közé, hogy Meghan Markle hozzáment egy "fehér herceghez".

2022.08.31 08:52ma.hu

Meghan Markle a The Cutnak adott interjújában beszélt arról, hogy az Oroszlánkirály 2019-es brit bemutatóján odament hozzá egy dél-afrikai színész és kijelentette, hogy "amikor beházasodott a királyi családba, úgy ünnepeltek az utcán, mint amikor Mandela kiszabadult" - írja a hvg.hu.

Ezt a megjegyzést olvasván rengetegen reagáltak, és fejezték ki nemtetszésüket. Köztük volt Zwelivelile 'Mandla' Mandela, Nelson Mandela unokája is. Azt mondta, igazán meglepte, amit Meghan Markle mondott. Úgy véli, hogy Meghan házasságkötését a brit herceggel nem lehet összehasonlítani a nagyapja kiszabadulásával a börtönből, ahol 27 évet töltött.

"Madiba ünneplését 350 év gyarmatosítás, valamint 60 év brutális apartheid rendszer vége alapozta meg Dél-Afrikában" - jelentette ki Zwelivelile.

Rengeteg embert felháborított Meghan Markle megjegyzése, s a #VoetsekMeghan (tűnj el, Meghan) hashtag"-el is tiltakoznak a "végtelen tiszteletlensége" ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.