Tragédia

Hároméves baba esett le huszonkilencedik emeletről és szörnyethalt - videó

Meghalt egy 3 éves kisfiú, miután lezuhant egy New York-i lakóház 29. emeleti erkélyéről Harlemben.

2022.07.05 13:58ma.hu

Meghalt egy 3 éves kisfiú, miután szombat délután kizuhant egy manhattani emeletes házból.

A New York-i rendőrség közlése szerint 11 óra körül érkezett a bejelentés, miszerint egy személy lezuhant a Harmadik sugárúton, a Kelet 12. utca közelében található épületnél Harlemben.

A kisgyermek a jelentések szerint az épület 29. emeletéről a 3. emelet közelében található állványzatra zuhant. Nem világos, hogy az erkélyről vagy egy nyitott ablakból esett-e ki.

A kiérkező mentők a kisfiút a Harlemi Kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították.

"Úgy véljük, hogy a gyermek az ablakon keresztül mászott ki, de hogy ez pontosan hogyan történt, azt jelenleg vizsgáljuk" - mondta a rendőrség szóvivője az Associated Pressnek. A lakás a harlemi Taino Towers lakóparkban található.

A New York-i törvények előírják a három vagy több lakással rendelkező épületek tulajdonosai számára, hogy ablakrácsokat szereljenek fel, ha 10 éves vagy annál fiatalabb gyermek lakik ott, vagy ha a bérlő vagy a lakó kéri. Nem világos, hogy ebben a konkrét lakásban felszereltek-e az ablakra bármilyen védelmi eszközt.

A szóvivő szerint a gyermek halála ügyében "aktív nyomozás" folyik, és a rendőrség beszélt két olyan személlyel, akik a fiú esésekor a lakásban tartózkodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.