Baleset

Minden nézőt sokkolt a légishow katasztrófa - videó

Egy ember meghalt.

2022.07.03 15:04ma.hu

Egy ember meghalt egy michigani légi bemutatón, miután szombat délután lángba borult a "sugárhajtású teherautójával".

A Shockwave Jet Truck 40 éves sofőrje, Chris Darnell 13:10 körül két repülőgéppel versenyzett 300 mérföld/órás (közel 500 km/h) sebességgel, majd lángba borult és felrobbant, a nézők szeme láttára - írja a WXMI-TV.

Miután ugyanis kiengedte fékezőernyőjét a "Shockwave Jet Truck"-járól, épp akkor haladt el a terület mellett, ahol a pirotechnikai bemutatót felállították, így az lángba borult és felrobbant, ebbe száguldott bele a jármű.

A Field of Flight légibemutatón történt robbanásról készült videó a közösségi médiában terjedt el.

A show-t felfüggesztették, a jelentések szerint a Szövetségi Légügyi Hivatal a helyi hatóságokkal együtt a helyszínen vizsgálódik. A Field of Flight az ország egyik legnagyobb légibemutatója, amely a tervek szerint hétfőig tartott volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.