Baki

Megcsúszott a szenteltvízen, fenékre esett mise közben Kirill pátriárka - videó

Az ortodox egyház feje egy templomot szentelt fel a fekete-tengeri Novorosszijszk városában, amikor megcsúszott a szentelvízen és elesett.

2022.06.27 07:22ma.hu

Megcsúszott és elesett Kirill pátriárka egy misén, az esetről pedig több felvétel is készült.

A BBC újságírója azt írja, az ortodox egyház feje egy templomot szentelt fel a fekete-tengeri Novorosszijszk városában, amikor megcsúszott a szenteltvízen és elesett - írja a 24.hu.

A történtek után a pátriárkát gyorsan felsegítették. Nem esett baja, sőt, később mosolyogva mondta el a véleményét a történtekről.

"Nem jelent semmit, hogy elestem. A padló csodálatos, annyira ragyog és sima, hogy magadat is látod benne. De ha víz fröccsen rá, akkor is, ha az szenteltvíz, a fizika törvényei lépnek életbe" - mondta az Ukrajna orosz invázióját nyíltan támogató pátriárka.

Egy héttel korábban Joe Biden amerikai elnök a kerékpárjáról esett le, amikor leszállás közben beleakadt a lába a pedálba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.