Háború

Putyin-hasonmás parádézott a Győzelem napi ünnepségen?

Többekben felmerült, hasonmás volt e, aki fellépett Putyin szerepében, vagy maga Putyin jelent meg az ünnepségen.

2022.05.10 19:57ma.hu

A Győzelem napja előtt több napra eltűnt Putyin. Már akkor találgatták, hogy az orosz ünnepnap előtt vagy után műtik-e meg az orosz elnököt, ugyanis állítólag súlyos beteg. Egészségügyi állapota miatt elképzelhető, hogy nem ő jelent meg, arca sem volt puffadt annyira és a szája is más volt kicsit.

Már korábban is lehetett olvasni róla, hogy egészségügyi gondjai vannak. Feltűnő volt, hogy amikor séta közben beszélt, a jobb karját is mozgatta, amikor nem figyelt oda erre. Ezt pedig csak egy hasonmás tudja elrontani.

Ugyanis KGB-tisztként azt a díszlépést tanulta, hogy leszorítják a törzsük mellé az egyik karjukat, és ez olyannyira berögződött, hogy nem tudja levetkőzni évek múlva sem. A KGB-ben ugyanis azt tanították, hogy a fegyvert szorítsák a testükhöz, a jobbkezesek a jobb karjukkal teszik ezt természetesen, és rézsútosan haladnak előre, hogy kisebb célpontot mutassanak az ellenségnek. Így:

Ennek ellenére a „Győzelem napi Putyin” még gesztikulált is a jobb kezével beszélgetés közben, ami már több mint gyanús. Feltűnő volt, hogy a hosszú séta alatt is energikus volt, miközben előtte a pódiumon takaróval is be volt takarva.

Érdekes módon a kézremegésének se volt semmi nyoma. Pedig korábban ettől volt hangos a sajtó.

Itt volt elbújva az igazi Putyin?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.